vineri, 8 ianuarie 2010

filme exceptionale


“The Hurt Locker”, a fost desemnat de catre Societatea Criticilor Americani (National Society of Film Critics) cel mai bun film al anului 2009, distins cu 3 premii.

Filmul “The Hurt Locker”, care a castigat 12,7 milioane de dolari in box office-ul american, concureaza la Globurile de Aur si la Critics Choice Awards la categoriile cel mai bun film si cel mai bun regizor, potrivit NewsIn.

Scurta descriere:



In razboiul din Irak, o echipa specializata in dezamorsarea bombelor incearca din rasputeri sa faca fata intr-un oras in care fiecare persoana poate fi un potential inamic si fiecare obiect poate fi o bomba mortala.
Cand noul sergent James (Jeremy Renner) ia asupra sa responsabilitatea dezarmarii unei bombe ii surprinde pe cei doi subordonati ai sai, Sanborn (Anthony Mackie) si Eldridge (Brian Geraghty) cu curajul sau.
James se comporta ca si cum moartea ii este indiferenta. In timp ce colegii se chinuiau sa-l controleze pe noul lor lider, orasul explodeaza in haos si adevararul caracter al lui James se dezvaluie intr-un mod in care l-ar schimba pe orice om.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu